Dades personals

Menorca, Ferreries
Visc a Ferreries...

dimarts, 20 de novembre del 2012

Els titulars de la por... a Catalunya

Aquí teniu uns quants titulars de diaris que han sortit darrerament per aturar el procés democràtic de la independència de Catalunya... llavors diran que no fan por.

Un coronel amenaza con atacar Catalunya si se independiza (El periódico 1-9-2012)

Una caída del Producto Interior Bruto (PIB) catalán de entre el 23 y el 50%; deslocalización de empresas; un incremento exponencial del déficit; la salida del euro... Estos serían, según diversos estudios, los efectos que provocaría la independencia de Cataluña en su economía, sin olvidar sus efectos letales para España. (Intereconomia 12-9-2012)
El eurodiputado Alejo Vidal-Quadras ha pedido en el programa El gato al agua de Intereconomía a la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría que "vaya preparando a un general de brigada de la Guardia Civil, porque si no...". (La vanguardia 28-9-2012)
Una empresa gallega ha suspès una comanda d'un miler d'euros a una empresa d'uniformes de Vilanova d'Escornalbou, Confeccions Joti. Segons ha publicat aquest dimarts el Diari de Tarragona, l'empresa de Galícia va fer una comanda a la catalana però mitjaçant un fax ha decidit anul·lar-la , segons explica el rotatiu, "degut a la aptitud (sic) de despreci cap a Galícia dels seus polítics". El fax enviat per l'empresa gallega, a més, confon "aptitud" i "actitud". (Nació digital 30-9-2012)

Un columnista de 'El Mundo' sugiere que los catalanes mataron a Jesús (La vanguardia 7-10-2012)

Dos avions militars F-18 de les forces àrees espanyoles han sobrevolat avui al migdia a baixa alçada les comarques del Pallars Sobirà, el Ripollès, el Berguedà i la Cerdanya, provocant una forta indignació entre els habitants d’aquestes comarques. (El singular digital.cat (8-10-2012)

El PPC alerta de que la independencia supondrá la prohibición de apellidos castellanos (La vanguardia 9-11-2012)

El borrador de un informe de la Policía revela que parte de las comisiones que las empresas pagaban a CDC, el 4% de cada adjudicación, iban directamente a cuentas del candidato de CiU y presidente de la Generalitat y a la familia de Jordi Pujol (16-11-2012)
El vicesecretari d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, ha assegurat aquest dilluns que Artur Mas i el seu govern de CiU "han volgut jugar a l'oca i pot ser que hagin caigut en el pou". "El més preocupant és que a aquest pou hi han arrossegat milers i milers de persones", ha afegit continuant amb el símil per explicar que, segons la seva opinió, quan es coneguin els resultats electorals es podrà arribar a la conclusió que aquestes eleccions es podrien haver estalviat. (El singular digital.cat 19-11-2012)
Los empresarios extranjeros expresan su temor por la oleada independista. Sánchez-Camacho ha agradecido a los empresarios extranjeros su sinceridad, algo que, aseguró, no ha pasado con los empresarios locales, a los que Mas quiere arrastrar a su proyecto, ha recordado la candidata. En este contexto, la presidenta de los populares en Cataluña ha denunciado que el proyecto secesionista de CiU es un freno a las inversiones y una amenaza para la economía. (ABC 19-11-2012)
Fernández Díaz ha asegurado ante unas 200 personas, muchas de ellas empresarios, que la deriva independentista en Cataluña "está rompiendo amistades y familias", y ha hecho un repaso histórico a la pertenencia de Cataluña a España ha dicho, para "desmentir algunas interpretaciones y la versión maniquea de la historia que hacen algunos". (ABC 20-11-2012)
Abc: "2.847 milions de solidaritat espanyola per socórrer Catalunya: La transferència servirà per pagar els bons patriòtics d'Artur Mas"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies!!